1e & 2e Kerstdag @De Harmonie

Laden Evenementen

Terug naar de agenda

1e & 2e Kerstdag @De Harmonie

25 december - 26 december

Kerst vier je bij De Harmonie!

Tijdens de kerstdagen zorgt het team van De Harmonie Tilburg ervoor dat jij kan genieten van heerlijke gerechten, verrassende combinaties en bijpassende wijnen. Start de middag met een amuse en brood met speciaal bereide boter van het huis. Voor €52,50 per persoon geniet je van een overheerlijke viergangenlunch. Verwen jouw smaakpapillen met Ceviche van schorseneren en Rillette van eend. Als topper van de middag serveren ze twee bereidingen van hert. Geniet van een pre-dessert, om vervolgens aan het eind van de lunch te worden meegenomen in de wondere wereld van chocolade. Mocht je willen genieten van een vijfgangenlunch voor €59,50 per persoon, dan maak je ook kennis met de smaken van kreeftenbisque en gebrande coquille.

Behoefte aan een geheel verzorgde middag? Dat is uiteraard ook mogelijk! Voor €79,50 per persoon verzorgt De Harmonie Tilburg de all-in viergangenlunch en voor €89,50 per persoon geniet je niet van vier, maar vijfgangen! Naast het kerstmenu zorgen ze bij binnenkomst voor een heerlijke aperitief. Daaropvolgend kun je de rest van de dag genieten van bijpassende wijnen, water en koffie en thee met friandises. Om de lunch goed af te sluiten, wordt als afsluiter een digestief geserveerd.

Deze hele culinaire middag word ook nog eens begeleid door live muziek!

Vier gangenlunch €52,50 per persoon Vier gangen all-in €79,50
Vijf gangenlunch €59,50 per persoon Vijf gangen all-in €89,50

Reserveren kan tussen 11:00 u. en 13:00 u. 013 – 542 58423

Reserveer via info@deharmonietilburg.nl of 

Naast de kerstlunch is er bij De Harmonie nog veel meer mogelijk. Organiseer jouw zakelijke of particuliere kerstborrel in de prachtige Beethoven zaal of in het restaurant. De stijlvol ingerichte ruimtes zijn dé perfecte locatie om jouw geliefden of collega’s bij elkaar te brengen. De Harmonie biedt verschillende arrangementen waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast is deze locatie perfect voor een zakelijk kerstevenement of nieuwjaarsborrel met klanten, relaties en collega’s. De Harmonie Tilburg denkt graag met je mee. Zij bieden verschillende zakelijke mogelijkheden met uitgebreide lunchbuffetten of borrelarrangementen.

Klinkt dit als muziek in de oren en wil je één van jouw kerstavonden doorbrengen in het unieke restaurant van De Harmonie? Of denk je al een stap verder en wil je bekijken wat de mogelijkheden zijn voor een kerst/nieuwjaarsborrel of -diner? Neem contact op via 013 – 542 5843 of info@deharmonietilburg.nl zodat jullie samen alle mogelijkheden kunnen bespreken.

Kerstmenu 2022 website

Gegevens

Begin:
25 december
Einde:
26 december