ROOTZ CAFÉ PRESENTEERT: HAP EN STAP MET NICK CAVE TRIBUTE BAND

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

ROOTZ CAFÉ PRESENTEERT: HAP EN STAP MET NICK CAVE TRIBUTE BAND

21 januari 2024 - 16:00 - 21:00

ROOTZ CAFÉ PRESENTEERT: HAP EN STAP
Met speciale act Nick Cave/Tom Waits tribute band.

Hey muziekliefhebbers!

Bij De Harmonie bundelen we onze krachten met de geweldige DJ’s van Rootz Café voor een onvergetelijke muzikale en culinaire avond met een speciale act van de Nick Cave/Tom Waits tribute band.

Hoe klinkt dat: een heerlijk driegangen-verrassingsmenu voor maar € 36,50? Of je kiest gewoon iets lekkers van onze à la carte menukaart, helemaal zoals jij dat wilt.

En dat is nog niet alles! Tijdens de avond zal het getalenteerde duo Tino Boley (vocals) en Derrick van Schie (piano) optreden in een intieme setting. Deze twee Tilburgse muzikanten zijn bekend van hun succesvolle act in een Nick Cave Tribute Band, die zelfs de goedkeuring van Nick Cave zelf heeft (“endorsed by Nick Cave himself”!). Bekijk hun promotiefilm op https://youtu.be/k6mgxvUmQz0.

Op de draaitafels hebben we de vertrouwde DJ’s Martin van Gulik en Hans Nuijten van Rootz Café, die voor de perfecte sfeer zorgen. Er is volop ruimte om de dansvloer te veroveren of gewoon lekker te relaxen en van de muziek te genieten.

Wil je zeker zijn van een plekje? Geen probleem! Reserveer snel door een e-mail te sturen naar bediening@deharmonietilburg.nl of bel naar 013 – 542 58 43.

Het concert begint om 20:00 uur. Mis dit niet!

Gegevens

Datum:
21 januari 2024
Tijd:
16:00 - 21:00