Tilburgse Stiefeltocht #3 – Carnavalseditie

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tilburgse Stiefeltocht #3 – Carnavalseditie

12 februari - 12:00 - 17:00

Wil je mee stiefelen met deze bourgondische tocht? De tickets kosten €50,- per persoon en zijn inclusief vier consumpties en vier gerechtjes. De gerechten hebben ongeveer de grootte van een voorgerecht en vormen samen – gedurende de middag – een heerlijke hoeveelheid.

Alle wandelingen zijn van 12:00u tot 17:00u en je kunt de restaurants (Eethuis Twintig, Rosalie, Gastrobar RIX en de Harmonie) in je eigen gekozen volgorde bezoeken.

Meer informatie vind je op de website van de Stiefeltocht.

Bestel hier je tickets.

 

Wat is de Tilburgse Stiefeltocht?
Bourgondisch genieten tijdens een culinaire wandeltocht door Tilburg? Wij – allen jonge Tilburgse ondernemers – organiseren de Tilburgse Stiefeltocht waarbij je in verschillende restaurants van culinaire hoogstandjes geniet. En waarbij je in de tussentijd ook nog wat van het mooie Tilburg ziet! Gedurende de betreffende zondagmiddag loop je in jouw gewenste volgorde langs Eethuis Twintig, Rosalie, Gastrobar RIX en de Harmonie. Bij iedere zaak krijg je een consumptie én een spectaculair gerechtje voorgeschoteld. Sfeer geproefd, drankje op en visitekaartje in handen? Dan wandel je lekker op je eigen tempo verder naar het volgende restaurant. Kortom, een ontspannen, toegankelijke, culinaire en onbezorgde middag die in het teken staat van bourgondisch flaneren!

Praktische informatie
Wil je mee stiefelen met deze bourgondische tocht? De tickets kosten €50,- per persoon en zijn inclusief vier consumpties en vier gerechtjes. De gerechten hebben ongeveer de grootte van een voorgerecht en vormen samen – gedurende de middag – een heerlijke hoeveelheid. Alle wandelingen zijn van 12:00u tot 17:00u en je kunt de restaurants (Eethuis Twintig, Rosalie, Gastrobar RIX en de Harmonie) in je eigen gekozen volgorde bezoeken. Meer informatie vind je op de website van de Stiefeltocht. 

P.S. Heb je een kaartje gekocht? Dan kun je bij aankomst het bestelnummer/ordernummer laten zien ter verificatie. Er worden dus geen tickets meer verzonden na aankoop.

Mocht je een kaartje hebben gekocht en onverhoopt toch niet kunnen? Bij een annulering krijg je tot een week van tevoren je geld terug. Voor een annulering binnen een week van tevoren kunnen we een tegoedbon verzorgen.

Gegevens

Datum:
12 februari
Tijd:
12:00 - 17:00