TILBURGSE STIEFELTOCHT CARNAVAL

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TILBURGSE STIEFELTOCHT CARNAVAL

4 februari - 12:00 - 17:00

Bourgondisch genieten tijdens een culinaire wandeltocht door Tilburg?

Wij – allen jonge Tilburgse ondernemers – organiseren de Tilburgse Stiefeltocht waarbij je in verschillende restaurants van culinaire hoogstandjes geniet. En waarbij je in de tussentijd ook nog wat van het mooie Tilburg ziet! Gedurende de betreffende zondagmiddag loop je in jouw gewenste volgorde langs Rosalie, Gastrobar RIX, LOC Brewery en de Harmonie. Bij iedere zaak krijg je een consumptie én een spectaculair gerechtje voorgeschoteld. Sfeer geproefd, drankje op en visitekaartje in handen? Dan wandel je lekker op je eigen tempo verder naar het volgende restaurant. Kortom, een ontspannen, toegankelijke, culinaire en onbezorgde middag die in het teken staat van bourgondisch flaneren!

Wil je mee stiefelen met deze bourgondische tocht? De tickets kosten €50,- per persoon en zijn inclusief vier consumpties en vier gerechtjes. De gerechten hebben ongeveer de grootte van een voorgerecht en vormen samen – gedurende de middag – een heerlijke hoeveelheid.

Alle wandelingen zijn van 12:00u tot 17:00u en je kunt de restaurants (Eethuis Twintig, Rosalie, Gastrobar RIX en de Harmonie) in je eigen gekozen volgorde bezoeken.

Koop hier je tickets!

 

Gegevens

Datum:
4 februari
Tijd:
12:00 - 17:00