TWEEDE KERSTDAG

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

TWEEDE KERSTDAG

26 december - 11:00 - 18:00

De Harmonie – Kerst 2023 in het Centrum van Tilburg

 

Bij De Harmonie, gelegen in het hart van Tilburg’s bruisende centrum en in het sfeervolle dwaalgebied, zijn we al volop bezig met het plannen van een onvergetelijke eindejaarservaring. Het is de tijd om samen te komen, je beste outfit aan te trekken en te genieten van een heerlijke 5-gangen kerstlunch in ons culinaire fine dining restaurant! 🎄

 

Dit jaar nodigen we je uit om de feestdagen te vieren bij De Harmonie in Tilburg. Op zowel Eerste als Tweede Kerstdag serveren we een uitgebreide kerstlunch. Laat ons enthousiaste team je verwennen met culinaire hoogstandjes.

Wat kun je verwachten:

Kies voor ons 5-gangen kerstmenu, een culinair festijn voor de zintuigen, voor € 69,50.

Voor een zorgeloze ervaring bieden we all-inclusive menu’s aan, inclusief het kerstmenu, aperitief, passende wijnen, digestief, koffie/thee en water, voor € 104,50.

Reserveringen:

Je kunt reserveren tussen 11:00 en 13:00 uur. Klik hier voor het menu Kerstmenu 2023 Heb je dieetwensen of allergieën? Wij zorgen voor een passend alternatief.

Wil je het nieuwe jaar inluiden tijdens een nieuwjaarsborrel? Laten we samen de mogelijkheden bespreken. Neem contact met ons op via bediening@deharmonietilburg.nl of bel ons op 013 – 542 5843.

Bij De Harmonie in Tilburg kijken we ernaar uit om je te verwelkomen voor een onvergetelijke kerst in 2023. Zorg ervoor dat je erbij bent voor deze feestelijke gelegenheid!

 

Gegevens

Datum:
26 december
Tijd:
11:00 - 18:00