WIJN & SPIJS MIDDAG BIJ DE HARMONIE

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

WIJN & SPIJS MIDDAG BIJ DE HARMONIE

17 november - 14:00 - 18:00

WIJN EN SPIJS MIDDAG BIJ DE HARMONIE

Geniet op 17-11-2024 tijdens een gezellige middag borrelen van 6 verschillende wijnen met bijpassende gerechtjes bij De Harmonie in Tilburg!

Vanaf 14:00 uur ’s middags ga je 6 verschillende wijnen proeven met bijpassende gerechten. We zullen je meenemen op reis en nemen jullie mee met een unieke smaakbeleving, dit in combinatie met de culinaire gerechten. Wij zijn ervan overtuigd dat na afloop iedereen meer weet over hoe je mooie combinaties van wijn en gerechten kunt maken.

 

Bijzonderewijnen is ontstaan uit passie en liefde voor wijnen. Wie op zoek is naar een een bijzondere wijn die niet snel te verkrijgen is bij de slijterij, is bij ons aan het juiste adres. De wijnen die verkrijgbaar zijn in de webwinkel, zijn enkel wijnen die we zelf hebben geselecteerd. De selecties vinden plaats tijdens onze wijnreizen. Naast de wijn die we graag met jullie willen delen, gaat het ook om het verhaal bij de wijn en de ontmoeting met de wijnmaker tijdens het bezoek van het wijnhuis. De geselecteerde wijnen moeten niet alleen bijzonder zijn maar ook verrassend, kwalitatief goed van smaak en toch ook betaalbaar.

Klier hier voor tickets!

Gegevens

Datum:
17 november
Tijd:
14:00 - 18:00